Autor: Salih bin Muhamed el-Luhejdan

 

Neve nuk na krenoi Allahu i Madhëruar e i Lartësuar me paratë e shumta, as me ushtritë e mëdha, as me avancimin në teknologji, por në të vërtetë ne krenohemi me Akiden dhe pastërtinë e saj, me moralin e lartë dhe ruajtjen e tij, me Ligjin e Allahut dhe gjykimin me të, me Sunetin e Muhamedit - sal-lAllahu 'alejhi ue sel-lem - dhe madhërimin e tij, me lutjen që ia bëjmë Allahut që Ai të jetë i Kënaqur me Sahabët dhe me dashurinë që kemi për ta. Kjo duhet të jetë rruga e të gjithëve ne, qofshin të mëdhenj e të vegjël.

 

Përktheu: Alban Malaj