Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Pyetësi: Allahu ju dhëntë mirësi, në këtë kohë janë përhapur foto me fëmijë të vdekur, gjithashtu kemi parë mbi dyqind sirian të mbyten, në një prej shteteve.

Thotë: a janë pjesëmarrës në këtë gjynah të madh ata thirrësa që nxitën dhe bën thirrje për revolta dhe për pranverën Arabe?

Përgjigje: Ai që thërret në përçarjen e myslimanëve dhe thërret për trazira ai futet aty (është pjesëmarrës në gjynah).


Kliko këtu për të parë videon në
AudioSelefi.org

Përktheu: Muhamed Kallashi

6 Shtator 2015