Autor: Shejkh Mukbil Ibën Hadij el-Uadi’ij

(Ai pretendon se është selefi) dhe thotë: “Betohem në Allahun se do të respektoj kushtetutën!”

Kurse në kushtetutë thuhet se gruaja nëse bën imoralitet me pëlqimin e burrit, mbi të nuk zbatohet masa ndëshkimore.

Kjo është në kushtetutën Kuvajtjane o vëllezërit tanë!

Kurse ai pretendon se është selefi, selefi!

Dëshmoni për mua se unë jam i pastër nga ky selefizëm.

Po, nga një selefizëm i tillë, si shembulli i kësaj rrobës; kur të dojë që ta veshë e vesh, dhe kur të dojë që ta heqë e heq!!!”

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Alban Malaj