Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Pyetje: Cila është këshilla juaj për nxënësat e dijes që zgjohen në 1/3 e fundit të natës për të parë ndeshjet e botërorit?

Përgjigje: Këta e kanë humbur kohën e tyre pa fajde, e kanë humbur kohën e tyre pa fajde. Cila është më parësore dhe më e mirë: që të zgjohen në fundin e natës për të falur namaz apo që të shikojnë ndeshjet e futbollit? Kjo është deshtim për ta. Kjo është dështim për ta, përveç nëse pendohen tek Allahu ‘Azze ue Xhel-le dhe kujdesen për kohën e tyre.

Video në AudioSelefi.org

Përktheu: Muhamed Kallashi