Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

 

 

Pyetje: Allahu ju dhëntë të mira. Ky pyetës thotë: Ajo me të cilën janë sprovuar shumë njerëz gjatë këtyre ditëve është shikimi i ndeshjeve sportive, tifozllëku për to, përkatësimi ndaj tyre dhe dëshira për të fituar ato. Në mesin e këtyre lojtarëve, mund të ketë edhe pabesimtarë. Këto ndjenja dhe emocione, a futen te miqësia për pabesimtarët dhe dashuria ndaj tyre?

 

Përgjigje: Nëse ai do që të fitojë pabesimtari edhe në qoftë se është në lojërat e sportit, atëherë kjo është dashuri për ta. Nëse ai do që pabesimtari të fitojë qoftë edhe në lojërat e sportit, ky është miqësim ndaj tyre.

 

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Jeton Shasivari