Bismilah...

Burimi: Pyetje dhe përgjigje nga libri “Sherhu Sunneh” i Imam Berbeharit

 

Pyetje: Kjo është pyetja e fundit e cila thotë: “Ne jetojmë në Perëndim dhe na ka mbërritur një libër i juaji me titull “el-esileh el-irakijeh”?

Përgjigje: Këtë libër e kemi përgënjeshtruar dhe e kemi refuzuar. Ky libër është gënjeshtër, gënjeshtër, gënjeshtër!  

 

Përktheu: Jeton Shasivari