Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=136562Thotë (pyetësi): Allahu ju shpërbleftë me të mira! Prind bujar, nëse “el-Bejtul-Ma’mur” është tamam pingul mbi “el-Bejtul-Haram” në Tokë. A qëndron e tillë ajo (el-Bejtul-Ma’mur) gjatë rrotullimit të rruzullit tokësor?


Përgjigje nga Shejkh Feuzani: Rrotullimi i rruzullit tokës është nga vetja jote, kush të tha ty se ajo rrotullohet? A ka zbritur në kuran?!! A ka ardhur në Sunetin e saktë se ajo rrotullohet?! Kjo është nga fjalët e gjeografëve dhe s’bën të bazohesh në fjalën e tyre.”

 

Video në AudioSelefi.org

 

 

Përktheu Alban Malaj