Bismilah...

 

nga Imami i Sunetit Muhamed Nasirud-Din el-Albani

me komentimet e

Shejkh ‘Abdul-‘Azijz Ibn Baz dhe Shejkh Ibn ‘Uthejmin

[Allahu pastë mëshirë për ta]

 

 

 

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Paralajmerim kunder Fitnes se Tekfirit - Imam Albani.pdf)Paralajmerim kunder Fitnes se Tekfirit - Imam Albani.pdf 0 kB