Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

 

 

Pyetje: Thotë, unë jam nga Franca dhe dëshiroj që të hap një dyqan parfumerie për femra dhe për meshkuj. A jam unë përgjegjës për femrat të cilat blejnë parfume dhe i përdorin ato jashtë shtëpisë së tyre, dhe a më obligohet mua që të shkruaj një lajmërim se kjo gjë (përdorimi i parfumit jashtë shtëpisë) është haram për femrat?!

 

Përgjigje: Jo, aspak! Shit parfume për meshkuj dhe femra, ndërsa përgjegjësia iu takon atyre nëse i përdorin aty ku nuk duhet. Ti nuk je përgjegjës për përdorimin e tyre.

 

Kliko këtu për ta parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Servet Mata