Bismilah...

Autor: Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sualun ue Xheuabun mustekhraxhetun min Durues Sherh Kitab Akidetu Selef, Ibën Ebi Zejd el-Kajrauani, 308.

 

Pyetje: Ky pyetës nga Franca thotë: “Unë kam një kompani ndërtimi dhe rinovimi. A më lejohet të bëjë rinovimin e një kishe?”

Përgjigje: Jo! Mos merr pjesë në rinovimin e kishës dhe as mos ndërto kishë, përderisa je Musliman, nuk të lejohet.

 

Përktheu: Jeton Shasivari