Autor: Shejkh Salih es-SuhejmiPyetje:

(Pyetësi) thotë: Cili është gjykimi i të luajturit me lojra elektronike apo ajo që njihet si playstation?


Përgjigje:

Pasha Allahun, nuk e shoh të udhës këtë. Mendoj se është humbje kohe, përveç kësaj aty ka figura të pamorlashme dhe të fëlliqura.

Video në AudioSelefi.org

Përktheu: Jeton Shasivari