Shejkh Salih el-Feuzan


 

Pyetje: Ai që e vesh atë që veshin kafirët, dhe pas shpine në bluzën e tij gjendet emri i një lojtari kafir edhe pse ai nuk ka për qëllim t’i imitojë ata me këtë.

Përgjigje: Ky është madhërim i kafirave, përderisa ai vesh këtë veshje (bluzë) në të cilin është emri i kafirit apo fotografia e tij, ky është madhërim për kafirin, kjo nuk lejohet.

Më e pakta është harram, e nëse ai ka për qëllim ta madhërojë atë (emrin e lojtarit) atëherë kihet frikë se kjo është riddeh (dalje nga feja) për të. Po

Video në AudioSelefi.org

Përktheu Jeton Shasivari