Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=136967#entry665796Ky pyetës thotë: Cili është gjykimi  i lojrave elektronike pa figura dhe pa muzikë?

Përgjigje nga Shejkh Salih el-Feuzan: Ajo që është lehun (çdo gjë që të merr kohën dhe të largon nga khajri dhe adhurimi) dhe e angazhon mendjen, atëherë ajo nuk lejohet. Filmat vizatimor apo gjërat e tjera, çdo gjë që të largon nga përmendja e Allahut dhe nga bindja ndaj Allahut, madje edhe nga ajo që nuk i bën dobi njeriut në Fenë e tij apo në dynjanë e tij, atëherë ajo gjë nuk lejohet.

 

Video në AudioSelefi.org

 

Përktheu: Jeton Shasivari